فروشندگان هنگام خرید، تستهایی نیز برای شما انجام میدهند اما بهتر است خودتان دست به کار شوید و یک تست اساسی از گوشیتان بگیرید. البته بهتر است که این تست را در هنگام خرید و در فروشگاه انجام دهید تا از وقوع مشکلات بعدی پیشگیری کنید.
صفحه نمایش یکی از جاهایی است که به هیچ وجه نباید بیخیال آن شد. البته در هنگام آزمایش صفحه نمایش منطقی عمل کنید. یعنی متناسب با اعداد و ارقامی که شرکت سازنده درباره گوشی ارایه داده است، از صفحه گوشی خود انتظار داشته باشید. در حین انجام تست به صفحه کاملا دقت کنید که هیچ نقطه خاموش یا کوری در صفحه وجود نداشته باشد. چون اگر یکی از پیکسلهای گوشی سوخته باشد، احتمال دارد که در آینده این نقطهها افزایش یابد. همچنین از عدم وجود شکستگی یا خراشیدگی بر روی صفحه اطمینان پیدا کنید. از آنجایی که اکثر اسمارت فونها دارای صفحه نمایش لمسی هستند، عملکرد لمسی دستگاه را نیز در همه جای صفحه نمایش تست کنید.
دوربین یکی از اجزای جدا نشدنی گوشیهای امروزی است که تست آن حایز اهمیت است. اگر بر روی قسمت پشتی دستگاه برچسبهایی وجود داشته باشد، آنها را جدا کنید و به ثبت تصاویر بپردازید. هنگام تست دوربین به فلش همراه آن نیز توجه داشته باشید که درست کار کند. دوربین جلوی گوشی را نیز فراموش نکنید و عملکرد آن را نیز تست نمایید (در این دوره زمانه برای گرفتن عکسهای سلفی زیاد به درد میخورد).
اگرچه اسپیکرها امروزه زیاد به کار نمیآیند و بیشتر هندزفری مورد استفاده قرار میگیرد، اما وجود اسپیکر بر روی گوشی الزامی است. با پخش یک آهنگ میتوانید عملکرد اسپیکر را آزمایش کنید. هنگام پخش، از صدای خش و اختلالاتی که به نظر میآیند، بر حذر باشید و به فروشنده اطلاع دهید.
تا اینجا آمدیم اما اصلیترین قابلیتی که گوشیها برای آن طراحی شدهاند، امتحان نکردیم. یک سیمکارت بر روی گوشی مورد نظر نصب کنید و به یکی از آشنایانتان زنگ بزنید و کیفیت مکالمه را از وی جویا شوید. همچنین میتوانید در طول تماس عملکرد اسپیکر مکالمه گوشی را نیز امتحان کنید.
از نظر وایفای نیز باید بگوییم اگر به شبکه بیسیم دسترسی داشتید، وایفای گوشی را تست کنید اما اغلب در فروشگاهها دسترسی به شبکههای بیسیم با مشکلاتی رو به رو است. در مورد بلوتوث نیز یک تصویر را از گوشی قبلی خود به گوشی جدید ارسال کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید.
اگر گوشی مورد نظر دارای دکمههایی بر روی بدنه خود است، عملکرد آنها را نیز مورد بررسی قرار دهید.
در پایان نیز از وجود کلیه محتوای درون جعبه گوشی اطمینان یابید (میتوانید لیست کلیه اجزای موجود در جعبه گوشی را به وسیله دفترچه راهنمای درون جعبه و یا سایتهای مختلف به دست آورید).
ما پیشنهاد میکنیم که حتما گوشی خود را از نمایندگیها و یا فروشگاههای معتبر همراه کارت گارانتی اصلی خریداری نمایید تا در هنگام برخورد با مشکلاتی از این قبیل، به راحتی گوشی خود را تعمیر و یا تعویض کنید.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: گجت ، ،
برچسبها: