همه چیز در مورد ایمپلنت دندانی به طور ساده و البته صحیح

چه کسانی می‌توانند دندان بکارند؟

کسانی که یک یا چند دندان یا تمام دندان‌های خود را از دست داده‌اند و به عبارتی کاملا بی‌دندان هستند، می‌توانند از مزایای کاشت دندان بهره ببرند. نکته مهم اینکه ایمپلنت دندانی می‌تواند به عنوان یک تکیه‌گاه برای دندان‌های از دست رفته عمل کند. پس نیازی به تراش دندان‌های مجاور (روش سنتی بریج) وجود ندارد و در مورد افراد کاملا بی‌دندان سبب افزایش گیر و ثبات دندان مصنوعی و راحتی در جویدن و صحبت کردن فرد می‌شود. فراموش نکنید که فرد مناسب این کار کسی است که سلامت دهانی و سلامت عمومی مطلوبی داشته باشد. بر این اساس، وجود بافت‌های لثه‌ای سالم و عاری از عفونت، کمیت و کیفیت استخوان قابل قبول و بهداشت دهانی خوب برای موفقیت و ماندگاری ایمپلنت ضروری است. در صورت رعایت اصول استاندارد برای جایگذاری ایمپلنت و رعایت درمان‌های نگهدارنده، مدت زمان ماندگاری ایمپلنت محدودیتی ندارد.

چه کسانی نمی‌توانند دندان بکارند؟

افراد در حال رشد، کسانی که سابقه سکته قلبی در شش ماه گذشته را دارند یا افرادی که عفونت حاد کنترل نشده دارند، همچنین معتادان به الکل و مخدر‌ها از انجام ایمپلنت بر حذر می‌شوند. البته بیماری متابولیک استخوان، نقص سیستم ایمنی و اختلالات روانی شدید نیز برای انجام کاشت دندان محدودیت به وجود می‌آورد.

از تخصص دندانپزشکتان مطمئن شوید

درمان ایمپلنت یک درمان تیمی است که از سوی متخصصان جراحی یعنی جراح لثه یا فک و صورت و متخصص پروتز انجام می‌شود. دندانپزشکان عمومی نیز با گذراندن دوره‌های خاص می‌توانند موارد ساده و غیرپیچیده را انجام دهند. بیمار باید از تخصص و مهارت دندانپزشک خود آگاهی داشته باشد. متاسفانه هم اکنون بعضی از دندانپزشکان غیرمتخصص و غیرمتعهد با گذراندن دوره‌های کوتاه مدت تئوری و عملی و دریافت مدرک غیرمعتبر به درمان بیماران متقاضی ایمپلنت اقدام می‌کنند که به عوارض و مشکلات جبران ناپذیری برای بیمار منجر می‌شود.

کاشت دندان؛ یک جراحی پرهزینه

هزینه ایمپلنت‌های دندانی بستگی به نوع ایمپلنت یعنی جنس و خصوصیات آن، شرکت واردکننده و کشور سازنده‌اش دارد. همچنین در صورت نیاز به درمان‌های اضافی مانند پیوند استخوان یا جراحی سینوس و نیز درجه تخصص پزشک عمل کننده، هزینه کاشت دندان تا اندازه‌ای افزایش خواهد یافت. متاسفانه بیمه درمانی هزینه‌ای برای کاشت دندان پرداخت نمی‌کند البته چند سالی است که بعضی از بانک‌ها و اداره‌ها بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کنند.

ایمپلنت‌های دندانی، مراقبت ویژه می‌خواهد

نباید فراموش کرد که درمان‌های نگهدارنده که شامل روش‌های بهداشتی مناسب و ویزیت‌های دوره‌ای منظم تحت نظر دندانپزشک متخصص می‌شود برای بررسی سلامت بافت نرم و سخت اطراف ایمپلنت ضروری است.

ایمپلنت، از جنسی سازگار با بدن

ایمپلنت از ماده‌ای به نام تیتانیوم ساخته شده که ماده‌ای بسیار سازگار با بدن است. میزان موفقیت ایمپلنت بیشتر از ۹۵ درصد و احتمال پس زدن آن بسیار نادر است. در واقع ایمپلنت متفاوت از پیوند اعضای بدن مثل کلیه، ریه و… است که احتمال پس زدن آن از سوی سیستم ایمنی وجود دارد و فقط در موارد معدودی ممکن است مشکلاتی نظیر عفونت، فشار بیش از حد و تحلیل استخوان سبب شکست درمان و خارج شدن ایمپلنت شود.

جراحی ایمپلنت، محدودتان نمی‌کند

روز عمل جراحی ایمپلنت، استراحت و اجتناب از فعالیت‌های سنگین ضروری است، اما مرخصی روز بعد از عمل بستگی به تعداد ایمپلنت، وسعت جراحی یا احتمال وجود پیوند سینوس یا پیوند استخوان دارد، جراحی ایمپلنت در بیشتر موارد، برای تداوم فعالیت شخص محدودکننده نیست.

اگر ایمپلنت انجام نشود

خالی بودن جای دندان سبب حرکت دندان‌های مجاور و مقابل به سمت ناحیه بی‌دندانی می‌شود که سبب به هم خوردن ردیف دندان‌ها، ایجاد گیر غذایی، بروز بیماری لثه و اختلال در جویدن و زیبایی می‌شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 24 ارديبهشت 1393برچسب:, | 15:23 | نویسنده : C A R B O N |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ستاره مادرید